Cautare

493 de rezultate pentru "clubul mamicilor" (3.44 secunde)
Asa cum recunoaste si Clubul Roman de Presa, nu exista libertate reala a presei fara valoare editoriala, sustinuta prin putere financiara proprie.
CNA-ul se pare ca nu mai exista si nici Clubul Roman de presa, a continuat Cozmin Gusa. Revenind la Sorin Oprescu, Cozmin Gusa a declarat :
Cu prilejul intrarii sale in Clubul Saptezecistilor, din care fac deja parte majoritatea colegilor de generație, a organizat o reuniune la care a invitat pe cativa dintre cei cu care a impartit si impartasit si succesele si esecurile din campul de bataie al presei inca libere si independente - cea din ultimul deceniu al secolului trecut, cand forta idealurilor reprimate in epoca de aur s-a ciocnit violent cu realitatea intereselor politicianiste si mercantile care marcheaza cu putere debutul noului mileniu.
Vor fi prezenti numerosi membri ai Uniunii, si nu numai, care vor sarbatori momentul aniversar alaturi de conducerea UZPR, pe str. Constantin Mille nr.4 (fosta Sarindar), cladirea fostei berarii Berlin (astazi localul Alt-Shift si clubul Control).
Anul acesta, Consiliul Judetean Dolj ne-a dat, in cadrul Galei Sportului Scolar, 23.000 de lei pentru cantonamentul acesta, iar suma a fost completata cu 5.000 de lei de la Inspectoratul Scolar Judetean Dolj, de la clubul CS Universitatea Craiova si nu in ultimul rand LPS 'Petrache Triscu'.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Handbalista de 17 ani, originara din Segarcea, a fost cooptata, de putin timp, la Centrul National Olimpic de Excelenta de la Ramnicu Valcea si nu rateaza nici un meci sustinut pe teren propriu de Oltchim, echipa la care evolueaza jucatoarea sa preferata, Ada Nechita In luna noiembrie a anului trecut, handbalista Madalina Bonea, de la clubul HCM Craiova, a primit o veste excelenta.
Pintilii, la nationala Clubul Pandurii Targu Jiu a prelungit recent contractul capitanului Mihai Pintilii, iar oficialii gruparii gorjene resping ideea unui transfer al jucatorului la Dinamo, asa cum s-a vehiculat in presa centrala.
Clubul Pandurii i-a asigurat lui Bacila recuperarea la o clinica din Italia. "Ma simt bine. Sunt la Roma si merg zilnic la o clinica de aici, pentru recuperare.
Jucatorii romanii, foarte scumpi Clubul Pandurii Targu Jiu se orienteaza catre piata externa de jucatori, obligata de preturile mari cerute de gruparile din tara.
Alex Marin are trecut in CV si clubul AS Roma, insa spera sa uite de acel "episod". "In urma cu trei-patru ani am fost la AS Roma.
Thierry Henry a fost imprumutat la Arsenal pentru doua luni de clubul american New York Red Bulls (MLS). Thierry Henry (34 de ani) se antrena cu Arsenal din noiembrie.
Clubul Pandurii Targu Jiu a negociat ieri cu impresarul jucatorilor Stojan Vranjes si Jaka Stromajer viitoarea lor destinatie. Astra, Otelul si Vaslui sunt interesate de serviciile celor doi.
Clubul bucurestean a cucerit trofeul definitiv, deoarece a castigat de trei ori aceasta competitie prestigioasa, in timp ce fetele de la CS Universitatea, participante pentru prima data la acest concurs, s-au clasat pe locul sapte.
Desi FC Vaslui se intelesese cu clubul Pandurii si cu Stojan Vranjes, transferul bosniacului a fost blocat de impresarul Zvonko Milojkovic.
Clubul "Independenta" Calafat (antrenor Alexandru Pop) a avut urmatorii sportivi clasati pe podium: U9: Alexandru Stamin (24 kg) - locul 3, Ana Maria Dragan (32 kg) - locul 2;
Ieri, dupa inchiderea editiei, Nicu Stoian, directorul clubului SCM, a participat la Comisia de Disciplina a FRH, acolo unde s-a judecat contestatia depusa de clubul craiovean dupa meciul de acum doua etape de la Galati, dupa ce a constatat o serie de nereguli, cum ar fi neprezentarea carnetelor de legitimare ale jucatoarelor de la HC Galati si inceperea partidei dupa o intarziere mai mare de zece minute.
Virgil Stanescu a fost premiat pentru intreaga activitate internationala, iar clubul "U" Mobitelco Cluj a luat premiu pentru rezultate bune in sectorul juvenil in 2011.
Se bucura chiar si daca le daruiesti o sticla goala sa-si ia apa cu ea sau orice altceva", a adaugat impresionata atleta care este legitimata la clubul Dinamo Bucuresti.
Doar Matulevicius a fost chemat la negocieri Pandurii Targu Jiu va negocia cu clubul lituanian Zalgiris Vilnius transferul atacantului Deivydas Matulevicius, testat de olteni in Antalya.
google-analytics.com